6 de febr. 2010

dibuixos de l'estiu - dibujos del verano


Cris
Este dibujo lo hice del natural directamente con un punta fina, con líneas sin seguir ningún boceto previo tal cual veía a Cristina - Aquest dibuix el vaig fer del natural directament amb un punta fina, sense seguir cap esbòs tal qual veia a la Cristina.

Noche con estrellas-nit amb estels
Aquest dibuix és un negatiu, és a dir en la realitat el blanc és negre i el negre és blanc... - Este dibujo es un negativo, es decir en la realidad el blnaco es negro y el negro blanco...
Para que os hagáis una idea ahora veis el dibujo cómo debia ser en realidad (tratado con "invertir colores del paint" - Per que us feu la ideia, ara veieu el dibuix com hauria d'haver estat en realitat (tractat amb invertir colors del paint)

12 comentaris:

Diana de Méridor ha dit...

Ya decia yo que la noche era muy clara! Ahora lo entiendo.
Me transmite usted la calma de esas jornadas de verano que ya quiero que vuelvan, cuando el calor nos envuelve e invita a interminables siestas para las que siempre hay tiempo porque es vacaciones.

Feliz fin de semana

Bisous

davman ha dit...

Muchas gracias Madame Minuet es todo un placer saludarla por estos lares y escuchar sus amables comentarios.
dav

Manel ha dit...

M'agrada molt l'sketch de Cristina. És d'una soltura envejable, i t'ha quedat molt molt guai.

Susanart ha dit...

m'agrada molt aquesta obra.

davman ha dit...

ooh moltes gràcies a tots, g`racies Manel pel teu comentari i gràcies Susana per comentar.

Salutacions

:-)

dav

Ana L. Moledo ha dit...

Hola chatín¡,que es eso de salut i adeu?si vas a seguir viendome como me dices eso de adeu...?el único comentario que tengo y me dices eso de "adeu"? ....no, no,aqui hay que comentar hasta el final ,que sepas que yo también sigo tu blog, y como siempre admiré tu trabajo, no te lo digo mucho porque llegué a la conclusión de que no es bueno. Te dejo mi comentario en esta obra porque me gusta como has pintado las estrellas.No te digo adios, te digo hasta pronto Dav-chatín.
Ana L.

Elisabet ha dit...

M'agraden molt, sobretot el de la Cristina, i ja te mèrit fer-lo directament amb el puntafina! Et va quedar genial. Que bé que s'està a l'estiu sense obligacions i podent fer el gos sense sentir-se culpable!

Ana Gonzalez ha dit...

Muy bueno el dibujo, fresco, directo. Bien resuelta la perspectiva de los pies. ¡Felicidades!

davman ha dit...

Gràcies Elisabet, però la veritat es que estava millor quant encara no havia fet les ratlletes de l'estampat, però és un dels meus dibuixos que m'agraden

Salut!!

dv

davman ha dit...

Gracias Ana, es todo un halago por tu parte

Salud!
dav

Anònim ha dit...

m'E N C A N T E N
p!

Anònim ha dit...

Cris: un gran dibuix!
Nits estelades: molt interessant aquest nou rollo. Molaria tenir el fosc de salvapantalles. Mira a veure si em pots enviar el JPG en bona qualitat!

Molt bé nanu!

salut,
p!