28 de gen. 2007

La vida d'una llibreta

Una llibreta està per tacar, embrutar i fer proves, exercicis i experiments. Aquí en teniu les restes d'una. En aquesta entrada podeu veure uns dibuixos a llapis sense pretensions, només com exercici. No és la millor ni la pitjor. A dalt podeu veure un dibuix amb aquarel·la, pretenia ser uns negrets del top manta i a la fi m'han sortit uns pillastres dels anys 40...
En aquesta sèrie de dibuixos, podeu veure a la Cris amb la Ingrid donant-li de menjar. Costa moltíssim del natural agafar el gest i el moviment, quan el model no para quiet. En canvi al costat podeu veure la Cris dormint tranquil·lament (encara que es mou més del que un desitjaria). La Joana està posant mantega a una torrada, li he agafat el gest de la cara, però m'ha sortit un braç d'estibador.
El meu horrible autorretrat és una prova que vaig fer fa temps amb canya i tinta i desprès aquarel·la. Al costat he posat un dibuix a llapis que he fet recentment. Es lamentable però els colors triats són els mateixos que els de l'autorretrat. Ben tètrics.
A sobre d'aquest dibuix podeu veure el gest d'enfadada de la Ingrid, està agafat al "vol", potser és el millor dibuix d'aquesta entrada.
Al costat una Cris "expresionista" a lo Kichner (pobreta em pot costar molt car). A sota podeu veure a la Cris mirant la tele al llit. Els dos nus dels costats són còpies d'una web de fotos que té un arxiu molt bèstia de models de tots tipus, homes, dones, nens, vestits, nus en diferents poses. Va dirigit a artistes, però jo crec que és més útil per un il·lustrador. Encara que va be com a referència...
A sota podeu veure de la mateixa llibreta "La Verge del Comic" i "El meu amic guitarrista". El primer és llàpis i el segon tinta aiguada.