14 d’oct. 2008

SP EN ACCIÓ

SP A L'AGÜAIT Aquarel·la i tinta xina sobre tela
SP SALVANT LA CIUTAT Aquarel·la i tinta xina sobre tela

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Tio m'estic tronxant. Em podries dibuixar ni que fos per una vegada sense fumar??? Es molt demanar??? Jajaja!!! I la barba??? A més, no tinc aquestes entrades ni aquest barrilote.

Unknown ha dit...

Per cert veig que ara atravesses LA FASE BLAVA O LILA o jo que sé quin color és aquest, maleit daltonisme, però vamos, monocromo ho és un rato el quadre i no és per criticar no que t'ho dic.

davman ha dit...

Joder Xavi, SP sempre fuma... la panxa és imprescindinble. Pensa que SP ja s'ha separat de la teva persona i té vida pròpia, està per sobre de tu i de mi. És el salvador de l'humanitat!!
La barba és un remanent de la teva persona...en quant els colors si que són lilosos però hi ha varis...bé veig que no t'han agradat gaire quina llàstima perqué eren per tu. Però sinó les vols no t'amoinïs me'ls truen de les mans.
Salutacions
dv

Unknown ha dit...

Sí que m'han agradat tarúpid (neologisme que diria el Sr Pius), més del que et penses. El que no m'agrada és el pintor que va de víctima i de...oooh qué bona persona que sóc i te'ls anava a regalar i res de res, ets un chungo, chunguisimo que diuen por ahí.